Skip to main content

„Radio Bruk” este un proiect care le oferă elevilor o perspectivă în teoria și practica radio-jurnalismului: de la manipularea mijloacelor mass-media, până la caracteristiciile tehnice. Elevii învață cum să folosească un reportofon, care sunt etapele de la înregistrare, până la finalizarea raportului complet și care sunt cele mai importante forme de prezentare din jurnalism (știrea, interview-ul, sondajul, etc.)

„Radio Bruk” are și o pagină de internet, pe care sunt publicate înregistrările complete ale elevilor, precum și diferite proiecte școlare. Acest site servește ca platformă online pentru rapoarte, realizate în școală, dar și în afara ei. „Radio Bruk” susține profesorii și elevii dedicați care vor să utilizeze radio-ul într-un mod creativ – în timpul orelor de curs, precum și în timpul liber. „Radio Bruk” este un proiect deschis, asta înseamnă că oricine poate contribui. Noi, membrii proiectului vă vom ajuta să creați rapoarte și noi ne vom ocupa de partea tehnică (împrumutul reportofonului, tăierea și încărcarea materialului, etc.)

Dacă sunteți interesați, adresați-vă membrilor „Radio Bruk” sau vizitați pagina noastră pentru a afla mai multe despre noi.

Pagină web: www.radiobruk.ro
Facebook: www.facebook.com/radiobruk.ro

Radio Bruk
c/o Colegiul Național “Samuel von Brukenthal”
Herrn Hugo-Alexander Frohn
Piața Huet 5
550182 Hermannstadt